Hígítók, Térhálósítók

Dolestik Hígító Hígító polikloroprén ragasztókhoz. Használható a ragasztókhoz hígításra, felületek zsírtalanítására, mosására, ecsetek és szerszámok lemosására. Jól szellőzésről mindig gondoskodni kell.

CR Higító TF: Toluolmentes hígító polikloroprén alapú ragasztókhoz. Használható toluolmentes polikloropren alapú ragasztók hígításra, felületek zsírtalanítására, mosására, ecsetek és szerszámok lemosására. Jó szellőzésről mindig gondoskodni kell.

Hígító A: Hígító poliuretán ragasztókhoz. ( pl. Varioplast) hígításához, szerszámok, ecsetek lemosásához. Használható felületek zsírtalanítására. Jól szellőzésről mindig gondoskodni kell.

PVC Reiniger: Tisztító. PVC-felületek tisztítására, lemosására Jó szellőzésről mindig gondoskodni kell!

Térhálósító:  Magas reakciósebességű térhálósító. Egyaránt alkalmas polikloropén és Színtelen    poliuretán alapú ragasztókhoz. Emeli az adhéziót sok anyaghoz és jelentősen javítja a ragasztás hő-, zsír-, lágyító – és oldószerrel szembeni ellenállóságát.

Dolesol A+B/F    A Dolesol A+B –t mint halogenizálószert fejlesztették ki a cipőiparban a termoplasztikus kaucsuktalpakhoz. Alkalmazása esetén a szokásos gumitalpaknál a mechanikus borzolás elhagyható abban az esetben, ha a Varioplast  PU ragasztókat alkalmazzák. A „F” jelölés fluorescens adalékot jelent. Ha UV lámpát alkalmazunk, pontosan meg lehet állapítani, hogy a ragasztót megfelelően vitték-e fel.

Ultraclor T-3 &   Ultraclor T3 halogenizálószer a cipőiparban a termoplasztikus kaucsuktalpakhoz. Alkalmazása esetén a szokásos gumitalpaknál a mechanikus borzolás elhagyható abban az esetben, ha a Varioplast  PU ragasztókat alkalmazzák.